Sider

mandag den 26. maj 2014

Bålhygge og snobrød.

Herhjemme har vi et bålfad og vi elsker at tænde op i det, især hvis der så er mulighed for at lave snobrød eller andet godt.

I anledning af weekendens strålende solskinsvejr, blev der endnu engang tændt op i bålfadet udenfor og jeg havde lavet snobrødsdej, nu med et twist. Jeg har brugt et tip fra bogen "Unger & udeliv", for at pifte det helt almindelige snobrød lidt op.

Frokostsnobrød.
Ca. 7-8 stk.

25g gær
3dl vand
1spsk olie
1 tsk salt
1 tsk sukker
6-8dl mel

Bland revet ost og skinke i dejen.


Her var det et hit, både mine unger og deres kammerater synes det smagte super godt og nogen puttede efterfølgende lidt ketchup i dem.
Jonathan laver snobrød
Jonathan laver snobrød


     

Ingen kommentarer:

Send en kommentar